Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Μ. Καπουρνιώτης: Η επιστροφή της Ζέρβα μας δυναμώνει πολύ





Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από την είδηση της επιστροφής της αρχηγού της ομάδας Νίκης Ζέρβα, όσο και από τη διαθέση και την προσπάθεια των αθλητριών του, εμφανίζεται ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Μιχάλης Καπουρνιώτης σε δηλώσεις που εκανε  στο  goalpost.gr:

"Η εμφάνισή μας στις Σέρρες ήταν πολύ καλή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η προσπάθεια ικαι το πάθος των νεαρών καλαθοσφαιριστριών της ομάδας μας. Έχουμε βάθος ως ομάδα και πολλές εναλλακτικές λύσεις. Σε όλα τα κορίτσια θα δοθούν ευκαιρίες να δείξουν πόσο μπορούν να βοηθήσουν.

Το πιο ευχάριστο γεγονός της εβδομάδας ήταν η επιστροφή στην ομάδα μας για έναν ακόμη χρόνο της αρχηγού μας τα τελευταία χρόνια Νίκης Ζέρβα. Πιστεύω πως ό,τι και να πούμε για την αξία της Ζέρβα, τόσο ως ανθρώπου, όσο και ως αθλήτριας είναι λίγα. Η Νίκη θα μας βοηθήσει ουσιαστικά και θα ενισχύσει ηθικά και ψυχολογικά όλες τις μικρότερες παίκτριες.

Προετοιμαζόμαστε πλέον για το ματς με τη Σταυρούπολη στο Βόλο με αποκλειστική επιδίωξη ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Προχωρούμε δυνατά με στόχο πάντα τη διατήρηση της ομάδας μας στην κορυφή".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου