Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΟΓΑ

    Η γυναικεία και η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συμμετείχε στον αγώνα δρόμου για τη ΦΛΟΓΑ . Τα αγόρια και τα κορίτσια του Συλλόγου μας μαζί με τους προπονητές τους και τους εφόρους τους , εκμεταλλευόμενα και την αγωνιστική απραξία του Σαββατοκύριακου, προσέτρεξαν και έτρεξαν για να βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικη Ασθένεια και οι γονείς τους .

   Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενη για τη πρωτοβουλία της και πιστεύουμε ότι συμβάλλαμε και εμείς στην ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση .

   Μετά τη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου , γυναίκες και άνδρες , μαζί με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ , απόλαυσαν τον καφέ τους στη καφετέρια CRUZAR του χορηγού της ομάδας μας Βαγγέλη Χριστοφίλη .

  

  Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ,  η γυναικεία ομάδα , έδωσε δυο φιλικά τη Παρασκευή με το παιδικό της Ανάληψης και το Σάββατο με το εφηβικό του Γ.Σ Βόλου , όπου όλες οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης να δει την ετοιμότητα της ομάδας , ενόψει του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος , με τις Σέρρες , την Κυριακή 16 Οκτωβρίου . Η προετοιμασία γι΄αυτόν τον αγώνα αρχίζει σήμερα με φιλικό  , στις 19.00,  στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου .

   Η ανδρική ομάδα έδωσε φιλικό προετοιμασίας με το Διμήνι , το Σάββατο στη Νέα Ιωνία , όπου ο προπονητής μας Φώνης Μαυρομιχάλης και ο συνεργάτης του Κωστής Καραγιώργης είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των αθλητών ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου , με τον ΓΣ Βόλου . Από τον αγώνα απουσίαζε ο Γιώργος Παρασκευάς ο οποίος είχε οικογενειακές υποχρεώσεις και ο αρχηγός μας Κώστας Αλεξίου ο οποίος τραυματίστηκε στο χέρι και θα απουσιάσει , για ένα μήνα , από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας . Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ εύχεται στον Κώστα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους .
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου