Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου , έγινε , στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου μας , στην Άλλη Μεριά η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς καθώς και ο καθιερωμένος αγιασμός , για το γυναικείο και ανδρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου , παρουσία όλων των αθλητριών και αθλητών και των προπονητών τους Καπουρνιώτη Μιχάλη (γυναικείο) , Μαυρομιχάλη Φώνη (ανδρικό) και Καραγιώργη Κώστα (συνεργάτης Ανδρικού) .


Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Θεόδωρος Παπασακελλαρίου παρουσία του Προέδρου της  Διοίκησης  του Συλλόγου κ. Τσεκούρα Νίκου , του γραμματεα  κ. Ζάχου Πολυχρόνη και των μελών της Διοίκησης κ.κ. Κάβουρα Νίκου , Ρούμπου Νίκου , Παπαχρήστου Βασίλη , Σαχίνη Ζάκου και Μεταφτσή Αλέξανδρου . Το παρών έδωσαν και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ
κ.κ. Κουσιαρής Γιώργος , Έξαρχος Απόστολος , Κολιός Βαγγέλης και Κρεμαστάς Απόστολος ενώ παρούσα ήταν και η προπονήτρια των ακαδημιών κα. Παπαθανασίου Ελένη και ο χειρουργός ορθοπεδικός κ.Γεώργιος Βαβέτσης.



Μετά την τέλεση του αγιασμού ο πατέρας Θεόδωρος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές και προσωπικές επιτυχίες . Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Νίκος Τσεκούρας , μιλώντας προς τα δυο τμήματα του Συλλόγου ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες ενώ διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση θα βρίσκεται κοντά στα τμήματα και τη Διοικούσα Επιτροπή όλη τη χρονιά .
Εκ  μέρους της Διοικούσας Επιτροπής , προς τις αθλήτριες και τους αθλητές μίλησε ο επικεφαλής της Μεταφτσής Αλέξανδρος  ο οποίος αρχικά συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , ευχήθηκε καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις στις αθλήτριες Διαμαντοπούλου Σταματία και Ντελή Χαρά , καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα σε γυναίκες και άνδρες
και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι και για τα δυο τμήματα αλλά και για το μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου , στο διάβα των 80 χρόνων ιστορίας του , ο μόνος στόχος είναι η ΚΟΡΥΦΗ .
Στα κορίτσια αναφέρθηκε ιδιαίτερα μιλώντας για το βάρος που φέρνει στη φανέλα το αστέρι που σηματοδοτεί τη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας , το 1978 , γεγονός που λίγες αθλήτριες  στη χώρα μας έχουν τη δυνατότητα να φέρουν .

Μετά το τέλος των ομιλιών στήθηκε ένας μικρός μπουφές για όλους του παριστάμενους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου