Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

   Την Τετάρτη  21 Σεπτεμβρίου 2016  και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Α΄ Ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου FORUM , πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των χορηγών της περασμένης αθλητικής περιόδου , η παρουσίαση των νέων αθλητριών και αθλητών και της επετειακής φανέλας και των δυο τμημάτων , παρουσία των αθλητριών και αθλητών μαζί με τους προπονητές τους . Στις φανέλες ανδρών και γυναικών υπάρχει το σήμα των 80 χρόνων ενώ σ΄αυτή των γυναικών πάνω από το σήμα της ομάδας υπάρχει ένα αστέρι που υποδηλώνει το ένα πρωτάθλημα Ελλάδας , μοναδικής επαρχιακής , της ομάδας μας το 1978.
   Την παρουσίαση έκανε η κα. Βάλμη Κορομηλά , η οποία ανοίγοντας την εκδήλωση αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την αποδοχή της πρόσκλησης , ανέλυσε το πρόγραμμα της εκδήλωσης . Αυτό άρχισε με προβολή ολιγόλεπτου Βίντεο από αγώνες των ανδρών και γυναικών της περσινής περιόδου και μετά παραχώρησε το λόγο στον Πρόεδρο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ. Νικόλαο Τσεκούρα ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συμπαραστάτες – χορηγούς  στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα τμήματα της ομάδας για να μπορούν να λειτουργούν αλλά και να καταφέρνουν να έχουν διακρίσεις και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο γυναικείο και ανδρικό τμήμα στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν.     
   Στη συνέχεια το λόγο πηρέ ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ. Αλέκος Μεταφτσής ο οποίος αφού αναφέρθηκε στη μεγάλη συμβολή των ανθρώπων που συμπαραστάθηκαν υλικά και ηθικά στα τμήματα , μίλησε  για τους στόχους που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός Βόλου και αυτοί είναι μόνο η ΚΟΡΥΦΗ , μίλησε για το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει η ομάδα , ανακοινώνοντας παράλληλα τη συμμετοχή ανδρών και γυναικών στον αγώνα δρόμου , στις 9 Οκτωβρίου , για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών με  Νεοπλασματική ασθένεια  ΦΛΟΓΑ , ενημερώνοντας τους παριστάμενους για την διημερίδα με θέμα Υγιεινή και Ασφάλεια στους αγωνιστικούς χώρους ενώ στις διακοπές των Χριστουγέννων , διοργανώνεται φιλικός αγώνας μπάσκετ , με πρωτοβουλία  των LIONS , για ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος. Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση της ΔΕ του τμήματος μπάσκετ για να τιμηθεί ο κ. Παναγιώτης Γιόλας , Πρόεδρος της ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΕ. Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας στον κ. Γιόλα έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσεκούρας ενώ το μέλος της ΔΕ κ. Απόστολος Έξαρχος του έδωσε μια αναμνηστική φωτογραφία των δυο ομάδων .
Ο κ. Γιόλας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην θετική έκπληξη που του προκάλεσε η βράβευση , μίλησε με θετικά λόγια για τις προσπάθειες των ανθρώπων του μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου , τις οποίες και ο ίδιος  διακρίνει και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές στα πρωταθλήματα τους .
   Αμέσως μετά παρουσιάστηκε το site της ομάδας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr .
   Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των χορηγών , στους οποίους δόθηκε μια αναμνηστική κορνίζα στην οποία απεικονίζονταν οι δυο ομάδες , ανδρών και γυναικών , υπήρχε το λογότυπο του χορηγού και στο τέλος το ευχαριστήριο εκ μέρους της ΔΕ του τμήματος .

   Οι χορηγοί που βραβεύτηκαν ήταν : Ελλήνων Άρτος ΑΕ -  ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ,Κέντρο Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Καφέ CRUZAR, ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ, Εστιατόριο ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ, MANOLLO CAFÉ -24 SERVICE, VOLOS PALACE HOTEL, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Διαφημίσεις – Εκτυπώσεις  ΙΩΛΚΟΣ GROUP, Τηλεπικοινωνίες ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΟΛΟΥ, Εστιατόριο BACARE, Καφετερία MIKEL, Μαρμάρου Τέχνη  Τουτουντζόγλου, Εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ, Καφέ ΑΕΡΙΚΟ, Εμπορεία Καφέ ΑΧΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, Εστιατόριο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΗ,  Φοροτεχνικό Γραφείο EN TAXIS, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων Αφοί ΚΩΣΤΑΡΑ, Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων ΤΟΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΧΑΤΖΗ ΑΝΝΑ, Εστιατόριο ΜΟΥΣΤΑΚΙ,  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΤΖΕΚΑ, Καφετέρια PUERTO, Κατασκευές Τυροκομικών Μηχανημάτων  ΚΑΡΑΚΑΝΑ-ΠΙΤΣΙΩΡΗ, αρτοποιείο ΖΑΧΟΣ, Οικοδομικές εργασίες Αφών ΡΑΙΔΗ , Ουζερί ΙΩΔΙΟ, Μουσική Ταβέρνα ΓΚΑΖΙ, ΓΑΙΤΑΝΙΔΗΣ cash & carry , Πρατήριο Καυσίμων ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, ΛΕΩΝ ΑΤΕ – Αλέξανδρος Καμπύλης, Γραφείο Τελετών ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ, Οικοδομικές Εργασίες ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΟΣ, Ανυψωτικές εργασίες – Χωματουργικά Μηχανήματα Π. ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ, καφέ JAM, EΨΑ Α.Ε, Κομμώσεις ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, Εστιατόριο ΑΥΡΑ, Ψησταριά Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, και  Δικηγορικό Γραφείο ΑΝΤΩΝΗΣ ΞΗΡΟΣ.

   Η κα. Κορομηλά, στη συνέχεια, παρουσίασε τις νεοαποκτηθείσες αθλήτριες Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Άνα Ταντουρόφσκα, Κική Δημητριάδου, Νένα Παγκαλίδου, Χριστίνα Ντόβα, Ιωάννα Ντότση και Κατερίνα Νούλα και τους νεοαποκτηθέντες αθλητές Θωμά Γεωργίου, Σταμάτη Σκαμάγκα, Αλέξανδρο Λουλούδη, Τελλίδη Κωνσταντίνο και  Μπαμπάνη Νικόλαο ενώ μετά κάλεσε τις Σταματία Διαμαντοπούλου και Χαρά Ντελή να παρουσιάσουν τις φανέλες των γυναικών και τους Νίκο Θεό και Αλέξανδρο Βλασταριδη να παρουσιάσουν τις αντίστοιχες των
 ανδρών .

  Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ , προσφορά , όπως και η αίθουσα ,  του ιδιοκτήτη της Επιχείρησης κ. Μίλτου Μουστακαλή , τον όποιο η ΔΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα για την συνδρομή του στη προσπάθεια μας .

  Η ΔΕ του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί επίσης την κα. Βάλμη Κορομηλά για την βοήθεια της στην επιτυχία της εκδήλωσης, την Βαγγελίτσα Πιτσούλη, γραφίστρια στην εταιρεία ΤΥΠΟΤΕΧΝΙΚΗ του μέλους της ΔΕ κ Γιώργου Κουσιαρή και τον Χρήστο Παπακωνσταντίνου για την επιμέλεια των οπτικοακουστικών που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση και καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους .

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων
κ. Βασίλειος Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Τέλης Μπασδάνης, η εκπρόσωπος της Υφυπουργού Μεταφορών και Δικτύων Χρυσοβελώνη Μαρίνας που έλειπε στο Βερολίνο κα. Ρένα Γεωργιτσάκη,

ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου κ. Ιάσονας Χατζής ,  τα μέλη της ΕΣΚΑΘ κα. Ευγενία Φραγκούλη και κ. Απόστολος Κρεμαστάς (μέλος και της ΔΕ),  ο Πρόεδρος των Κριτών Καλ/σης Μαγνησίας κ. Μπάμπης Μαντούδης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλ/σης κ. Βαλεντίνος Κέτουλας, οι Πρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας και το μέλος του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 κ.κ. Νίκος Τσεκούρας,Πολύχρονης Ζάχος,  Θανάσης Μπέικος και Κάβουρας Νίκος , τα μέλη της ΔΕ κ.κ. Κώστας Γανώσης, Απόστολος Έξαρχος , Γιώργος Κουσιαρής, Νίκος Ρούμπος, Ζάκος Σαχίνης, Παπαχρήστος Βασίλης, Σακελλαρίου Γιάννης και Κολιός Βαγγελης καθώς και φίλοι της ομάδας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου