Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – 19.00 - ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

    Για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19.00 , προγραμματίστηκε η επίσημη έναρξη των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου  στις εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου  , στην Άλλη Μεριά , όπου θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.

   Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας θα αρχίσει στις 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 19.00 από το γήπεδο Άλλης Μεριάς , λόγω  των υποχρεώσεων της στο κύπελλο ΕΣΚΑΘ , το οποίο αρχίζει στις 10 Σεπτεμβρίου . Λίγο πριν , στις 18.00 , στα γραφεία του Συλλόγου , στο ΕΑΚ Βόλου , θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής με τους παίκτες και τους προπονητές , όπου και θα τους δοθεί το προπονητικό υλικό σε ρουχισμό και θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για τη νέα χρονιά .

  Η αντίστοιχη έναρξη προετοιμασίας των γυναικών θα γίνει τη Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 , στις εγκαταστάσεις μας στην Άλλη Μεριά ενώ  λίγο πριν , στις 18.00 , στα γραφεία του Συλλόγου , στο ΕΑΚ Βόλου , θα γίνει συνάντηση με τις αθλήτριες και τους προπονητές , θα τους δοθεί ο ρουχισμός και θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις για την πορεία της προετοιμασίας , τους φιλικούς αγώνες και τη νέα αθλητική χρονιά .
 
  Σε όλο το ρουχισμό , επίσημων , προπονητικών  και  περιπάτου εκτός από το λογότυπο του Συλλόγου μας θα υπάρχει και το λογότυπο των 80 χρόνων του Ολυμπιακού μας , που ως γνωστόν συμπληρώνονται το 2017 . 

  Την Κυριακή  4 Σεπτεμβρίου 2016 και στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλ/σης , όπου θα επακολουθήσουν και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ/κου Συμβούλιου , τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα τον εκπροσωπήσουν , τα μέλη του ΔΣ του ερασιτέχνη ,  Μεταφτσής Αλέξανδρος (τακτικός) και Ρούμπος Νίκος (αναπληρωματικός) .

  Στις 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 στο ΑΚ Μίκρας , στη Θεσσαλονίκη , θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών , στην οποία θα παρευρεθούν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής .

  Αντίστοιχα , την Κυριακή  25 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00  , στη Λάρισα , θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων ΕΣΚΑΘ στην οποία  και θα παρευρεθεί  αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής .

  Στα μέσα Σεπτέμβρη και σε ημέρα , ώρα και τόπο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ενημέρωση , θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση των χορηγών , όπως κάθε χρόνο , προκειμένου να τους τιμήσουμε για τη μεγάλη βοήθεια τους την περασμένη χρονιά ενώ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων , σε άνδρες και γυναίκες και η παρουσίαση των εμφανίσεων της αθλητικής περιόδου 2016-17 .

 Ενημερώνουμε τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας ότι έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια
διαρκείας , τα οποία τιμώνται 25 ευρώ και αφορούν τους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος και των δυο τμημάτων του Συλλόγου και αποτελούν σημαντική ενίσχυση ώστε η Διοικούσα Επιτροπή να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις τις οποίες έχει αναλάβει προκειμένου τα τμήματα αυτά να είναι ανταγωνιστικά και να κρατούν ψηλά τη σημαία του Συλλόγου .


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου