Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ  ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

   Την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ώρα 19.00 , από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στην  Άλλη Μεριά , ξεκινά η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας  μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων της , στο  κύπελλο Ελλάδας και στο  πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΟΚ  , για την αθλητική περίοδο 2016-17.

  Στις 18.00 , την ίδια μέρα και στα γραφεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητριών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής , όπου  θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα μοιραστούν και τον ρουχισμό για τις προπονήσεις τους .

  Από τον προπονητή κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη και το συνεργάτη του κ. Μπορίνο Μάριο  καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες :

Ζέρβα Νίκη , Ζήτη Ελένη , Σουλτάνη Ραφαέλα , Κυριαζίδου Εύη , Αγαγιώτου Λαμπρινή , Σαρακατσάνη Λία , Αρτεμισίου Ιωάννα , Κουτσιάφτη Αλεξάνδρα , Αγκάνη Δανάη , Παγκαλίδου Νένα , Διαμαντοπούλου Σταματία , Ντελή Χαρά , Χούτα Βάλια , Βογιατζάκη Θώμη , Ντόβα Χριστίνα και Νούλα Κατερίνα .


  Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00  στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου