Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΡΧΙΣΕ Η  ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ  ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

  Άρχισε τη Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 , στις 19.00 , στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Άλλη Μεριά , η προετοιμασία του αντρικού τμήματος μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 .
  

  Προηγήθηκε η συνάντηση των αθλητών και του προπονητικού staff στα γραφεία του Συλλόγου όπου οι αθλητές παρέλαβαν το ρουχισμό τους για τις προπονήσεις (τσαντάκι προπόνησης , 2 t-shirts και μια πετσέτα)  καθώς και ένα μπλουζάκι polo το οποίο θα φορούν στις επίσημες δραστηριότητες της ομάδας (αγώνες , εκδηλώσεις κλπ) . Σε όλες τις εμφανίσεις είναι τυπωμένο το σήμα της ομάδας καθώς και το επετειακό σήμα για τα 80 χρόνια της , που συμπληρώνονται το 2017 . To επετειακό σήμα για τα 80 χρόνια του Ολυμπιακού Βόλου θα τυπωθεί και σε όλες τις εμφανίσεις αγώνων , ανδρών και γυναικών ,ενώ για τις γυναίκες θα υπάρχει και μια έκπληξη .  Επίσης σε όλους τους αθλητές δόθηκε και ένα εισιτήριο διαρκείας προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο .

ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ                                   
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

H ΠΕΤΣΕΤΑ


  Πριν τη προπόνηση και  στη συνάντηση που προηγήθηκε , παρουσία των μελών της Διοικούσας Επιτροπής ( Μεταφτσής , Γανώσης , Ρούμπος , Έξαρχος , Σαχίνης , Παπαχρήστος , Κολιός και Κρεμαστάς ) ο επικεφαλής της, Μεταφτσής Αλέκος , συνεχάρη τον Σωτήρη Αχριάνη για την αποφοίτηση του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας , το Νίκο Θέο , για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Σερρών  , καλωσόρισε τα νέα παιδιά (Γεωργίου , Σκαμάγκα , Θέο και Λουλούδη) ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό της ομάδας Κώστα Αλεξίου , ο όποιος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στις αρχές του καλοκαιριού . Επίσης ευχήθηκε  υγεία σε όλους τους αθλητές και τόνισε ότι η επίτευξη των στόχων της ομάδας θα γίνει μέσα από τη σκληρή δουλειά , τη προσήλωση στους στόχους και  την δημιουργία οικογενειακού κλίματος .
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου