Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

   Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Άλλης Μεριάς ξεκινά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων της , σε κύπελλο και πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ , για την αθλητική περίοδο 2016-17.

  Στις 18.00 , την ίδια μέρα και στα γραφεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής , όπου  θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα μοιραστούν και το ρουχισμό για τις προπονήσεις τους .

  Από τον προπονητή κ. Μαυρομιχάλη Ξενοφών και το συνεργάτη του κ. Καραγεώργη Κώστα καλούνται οι παρακάτω αθλητές :

Αλεξίου Κώστας , Καραγεώργος Θωμάς , Παρασκευάς Γεώργιος , Καραθάνος Δημήτριος , Αναστασόπουλος Λεωνίδας , Γεωργίου Θωμάς , Σκαμάγκας Σταμάτης , Αχριάνης Σωτήρης , Καφάσης Ζήσης , Λουλούδης Αλέξανδρος , Βλασταρίδης Αλέξανδρος , Καραρρήγας Αντώνης και  Τσιαπράζης Νικόλαος .

  Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00  στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου