ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-18

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

   Την Τετάρτη 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Άλλης Μεριάς ξεκινά η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των υποχρεώσεων της , σε κύπελλο και πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ , για την αθλητική περίοδο 2016-17.

  Στις 18.00 , την ίδια μέρα και στα γραφεία του Συλλόγου στο ΕΑΚ Βόλου θα γίνει η πρώτη συνάντηση των αθλητών και των προπονητών με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής , όπου  θα γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις ενόψει της προετοιμασίας ενώ θα μοιραστούν και το ρουχισμό για τις προπονήσεις τους .

  Από τον προπονητή κ. Μαυρομιχάλη Ξενοφών και το συνεργάτη του κ. Καραγεώργη Κώστα καλούνται οι παρακάτω αθλητές :

Αλεξίου Κώστας , Καραγεώργος Θωμάς , Παρασκευάς Γεώργιος , Καραθάνος Δημήτριος , Αναστασόπουλος Λεωνίδας , Γεωργίου Θωμάς , Σκαμάγκας Σταμάτης , Αχριάνης Σωτήρης , Καφάσης Ζήσης , Λουλούδης Αλέξανδρος , Βλασταρίδης Αλέξανδρος , Καραρρήγας Αντώνης και  Τσιαπράζης Νικόλαος .

  Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη έναρξη προετοιμασίας και ο αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τη γυναικεία ομάδα την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00  στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Άλλη Μεριά .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου