ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ -- F I E S T A -- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΩΡΑ: 19:00, ΓΗΠΕΔΟ: Ε.Α.Κ. ΒΟΛΟΥ ------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 
                                         ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟ: ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ  
Το τουρνουά διήρκεσε από τη Μ. Δευτέρα έως και την Τέταρτη μέρα του Πάσχα και πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο και στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος».
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου, του Απόλλωνα Καρδίτσας, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Γ.Σ.Βόλου και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Επίσης την τελευταία μέρα οι ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, με τους νεαρούς αθλητές από τα Σκόπια να φιλοξενούνται, από τον Ολυμπιακό Βόλου, για δυο ημέρες στην όμορφη πόλη μας. Έτσι κορίτσια και αγόρια από 6 έως 16 ετών μοιρασμένα σε ηλικιακές ομάδες προμίνι-μίνι-παμπαίδων-παίδων-παγκορασίδων και κορασίδων έδωσαν σειρά φιλικών αγώνων, χτίζοντας δεσμούς φιλίας μεταξύ τους.
Έγιναν συνολικά 20 παιχνίδια, ενώ όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, προσφέροντας θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Μάλιστα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης συνεργασίας και με άλλες θεσσαλικές πόλεις, συζητήθηκε τμήματα του Ολυμπιακού Βόλου να ταξιδέψουν για σειρά φιλικών αγώνων στην Καρδίτσα, όπου προπονητής είναι ο Βολιώτης καθηγητής φυσικής Αγωγής Κώστας Ναούμ.
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ευχαριστεί τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του Εκθεσιακού Κέντρου και του κλειστού Βάκης Παρασκευόπουλος για τη διεξαγωγή των αγώνων. Ευχαριστούν επίσης τον Γ.Σ. Αλμυρού, τον Γ.Σ. Βόλου, τον Απόλλωνα Καρδίτσας και τη Νίκη Βόλου για την άψογη συνεργασία τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΑΛΜΥΡΟΣ 
           (Τμήμα: ΠΑΙΔΙΚΟ) 
   
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΑΛΜΥΡΟΣ 
          (Τμήμα: Ακαδημία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΣΚΟΠΙΩΝ 
            (Τμήμα Παίδων & Παμπαίδων) 
     
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ ΣΚΟΠΙΩΝ 
                     (Τμήμα: Ακαδημία)                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου