Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013


                                1ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ (17-20/6),
                                         από τον Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ 1937.

    Η νέα εποχή για το μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου έχει ήδη ξεκινήσει.
Από τον προηγούμενο Οκτώβριο μέχρι και σήμερα πάρα πολλοί γονείς εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τα παιδιά τους στη μεγάλη “ερυθρόλευκη οικογένεια”.
       Ήδη ο ανερχόμενος προπονητής του βολιώτικου μπάσκετ Μιχάλης Καπουρνιώτης που οδήγησε φέτος τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ στην Α1 Εθνική κατηγορία, μα και οι παλιές δόξες της γυναικείας ομάδας Πέπη Σατραζέμη, Ελένη Παπαθανασίου και Γιάννα Ράμμου, διδάσκουν με επιστημονικό, όσο και παιδαγωγικό τρόπο στα νέα παιδιά το άθλημα του μπάσκετ.
        Ο Ολυμπιακός Βόλου άλλαξε ριζικά φιλοσοφία και νοοτροπία στο μπάσκετ. Στοχεύει να δημιουργήσει μέσα από τα σπλάχνα του τους νέους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες που θα οδηγήσουν στο μέλλον τις ομάδες στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. H τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση... διοργανώνουν το 1ο καλοκαιρινό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί από 17-20 Ιουνίου στο ΕΑΚ του Βόλου. Σ' αυτό θα πάρουν μέρος όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που μετέχουν στις ηλικιακές κατηγορίες των τμημάτων υποδομής, καθώς και η Α.Ε. Διμηνίου. Επίσης θα πραγματοποιηθεί και αγώνας all star game μεταξύ των καλαθοσφαιριστριών της γυναικείας ομάδας και επίλεκτων αθλητών του συλλόγου.
         Επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης, είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος με την προσωπική του επιχείρηση "Δημιουργική-Αρχιτεκτονική" αποτελεί και τον χορηγό των αγώνων. Ο κ. Καραγιάννης, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης θα τιμηθεί από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Νίκο Τσεκούρα για την προσφορά του στο σύλλογο. Επίσης το παρών έχει κληθεί να δώσει και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Θανάσης Κωστούλας.
        Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν μετάλλια - μπλουζάκια και διπλώματα, ενώ θα τιμηθούν και οι αριστούχοι μαθητές του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός με τη συγκεκριμένη ενέργεια θέλει να περάσει στα παιδιά πως προτεραιότητά τους θα πρέπει να αποτελεί η μάθηση, σε συνδυασμό πάντα με την υγιή άθληση.
        Στο τουρνουά, η ΕΨΑ που βρίσκεται πάντα κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου, θα προσφέρει τα αναψυκτικά των αγώνων, ενώ το εργαστήριο γλυκών κουταλιού ‘το Αυθεντικό’ του κ. Ευαγγέλου Ρήγα θα προσφέρει γλυκές εκπλήξεις..
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου