Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012


Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου.
Ακαδημίες αγοριών & κοριτσιών..

‘Το μπάσκετ τρόπος ζωής..’

Μια καινούρια αθλητική χρονιά αρχίζει για το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.  
Ο Ολυμπικαός Βόλου θέλοντας να αποδείξει ότι έχει εκτός από λαμπρό παρελθόν, παρόν αλλά και πολύ μέλλον δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές του συλλόγου και για αυτό το λόγο και θέλοντας να συνεχίσει την προσπάθεια που έχει αρχίσει ανανέωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή – Καθηγητή Φυσικής Αγωγής  Μιχάλη Καπουρνιώτη, ο οποίος από πέρυσι έχει αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών     και θα είναι υπεύθυνος προπονητής των υποδομών. Ο Καπουρνιώτης σαν αθλητής αγωνίστηκε επί σειρά σε Γ.Σ.Βόλου, Ίωνα, Θεσσαλικό, Ολυμπιακό Βόλου ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών του Γ.Σ.Βόλου. 
       
"coach- καπουρνιώτης μιχάλης"
 
        Έτσι με βήματα σταθερά και σίγουρα, ο Ολυμπιακός Βόλου προσφέρει               τη δυνατότητα στους νέους καλαθοσφαιριστές να διασκεδάσουν, να βελτιωθούν,           να μάθουν και σε μερικούς από αυτούς να συμμετέχουν στην ανδρική ομάδα του συλλόγου που είναι η πρώτη θετική εικόνα της δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον ιστορικό σύλλογο του Βόλου.
        Μια προσπάθεια που έχει σαν στόχο την ευχάριστη και ασφαλή ψυχαγωγία,      σε συνδυασμό με την αθλητική πρόοδο και συνεχή βελτίωση των νεαρών αθλητών και που αποσκοπεί στην σωστή καλλιέργεια και εκμάθηση των μυστικών του παιχνιδιού του Μπάσκετ
        Στην προσπάθεια που συντελείται για την υλοποίηση των στόχων και την εκπλήρωση του σκοπού του συλλόγου, σημαντικό ρόλο παίζουν οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν κάθε χρόνο οι μικροί καλαθοσφαιριστές.
       Την χρονιά που μας πέρασε 70 μικροί αθλητές του συλλόγου πήραν μέρος σε δυο  εσωτερικά τουρνουά (Χριστουγεννιάτικο, Καλοκαιρινό) αλλά και σε δυο διεθνή τουρνουά που διεξήχθησαν στην Λάρισα και στην Πορταριά..
       Επίσης τα αγωνιστικά τμήματα έδωσαν αρκετά φιλικά παιχνίδια
με αντίστοιχα του νομού Μαγνησίας και πήραν μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.Κ.Α.Θ. (εφηβικό, παιδικό, παμπαίδες, μίνι) σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες και διακρίσεις..  
       Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι κάθε χρόνο ανεβαίνει ο πήχης όπως και για την φετινή χρονιά που από τη Τετάρτη 05/09/12 ξεκινάει στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Βόλου (Γ.Δήμου με Μεταμορφώσεως) όπου εκεί οι νεαροί καλαθοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή-Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Καπουρνιώτη Μιχάλη , μαθαίνουν μέσα από την ευγενή άμιλλα, να προοδεύουν αθλητικά και πνευματικά, να γυμνάζουν σώμα και πνεύμα, να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ολοκληρωμένα κοινωνικά άτομα και να απομακρύνονται από δυσάρεστες παγίδες που κρύβει η εποχή.
       Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το Μπάσκετ, να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχουν παρά να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο Βόλου (Γ.Δήμου με Μεταμορφώσεως) 10.30 με 13.00 ή να επικοινωνούν       με το έφορο του τμήματος καλαθοσφαίρισης κ. Τσακόγια Σταύρο (6973308813)         ή με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη (6981200088),     κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου