Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937------ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ακαδημίες μπάσκετ Αγοριών & Κοριτσιών



Η φετινή αθλητική χρονιά συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τις ακαδημίες μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος, συμμετέχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες..! και σε όλα τα πρωταθλήματα που είναι προγραμματισμένα από την ΕΣΚΑΘ με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες (μίνι, παμπαίδες, παιδικό, εφηβικό).

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν τόσο η εφηβική ομάδα (γεν. 1993-1995), που κατέλαβε την 3η θέση (πρώτη φορά συμμετοχή σε εφηβικό πρωτάθλημα τα τελευταία 10 χρόνια), όσο και η παιδική ομάδα (γεν.1996-97) που επίσης κατέλαβε την 3η θέση (για πρώτη φορά η ομάδα των παίδων προκρίθηκε στο final four του θεσμού..!).

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δηλώνουν ικανοποιημένοι καθώς οι ομάδες των ‘Μίνι’ (γεν. 1999-2000) και των ‘Παμπαίδων’ (γεν. 1998) έχουν πετύχει το απόλυτο των νικών με αποτέλεσμα να προπορεύονται αήττητοι στην βαθμολογική κατάταξη. Οι ομάδες του συλλόγου έκαναν το τρία στα τρία, αφού επικράτησαν κατά σειρά των αντίστοιχων τμημάτων του B.C Volos, της Μεταμόρφωσης και του Γ.Σ.Βόλου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ελάτε να παίξουμε…

είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ολυμπιακός Βόλου στη νεολαία της πόλης μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να αποδείξει ότι εκτός από παρελθόν, έχει και μέλλον δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές του συλλόγου οι οποίες συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή – Καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη, στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Βόλου.

Οι αθλητές του συλλόγου όλων των τμημάτων, προετοιμάζονται πυρετωδώς και εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις, δίνουν και πολλά φιλικά παιχνίδια

Πριν λίγο καιρό συμμετείχαν στο 1ο Πανθεσσαλικό τουρνουά που διεξήχθη στην Λάρισα καθώς και στο 2ο Διεθνές τουρνουά ακαδημιών ‘Κένταυρος 2012’ που πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά. Εκεί οι ομάδες του Μιχάλη Καπουρνιώτη άφησαν άριστες εντυπώσεις, σημειώνοντας σπουδαίες νίκες επί ιστορικών ομάδων όπως αυτές του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού Πειραιώς, και γειτονικών πόλεων όπως της ΑΕΛ, του Πιερικού και της Καρδίτσας, με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου να αποκομίζουν εμπειρίες και παραστάσεις.

Εκτός όμως από τις ακαδημίες των αγοριών, εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει και η ακαδημία των κοριτσιών..!

Οι εγγραφές λοιπόν συνεχίζονται και καλούνται όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το Μπάσκετ, να πάρουν μέρος σε όλες αυτές τις ευχάριστες εκδηλώσεις που προσφέρει η ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου να έρχονται για την εγγραφή τους καθημερινά στο κλειστό του Ε.Α.Κ. 14.00 με 15.30 ή να επικοινωνούν με τον γενικό έφορο κ. Σαχίνη Ζάκο (6984925831), με τον έφορο των κοριτσιών κ. Παρασχάκη Αντώνη (6979001884), ή με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών κ. Καπουρνιώτη Μιχάλη (6981200088), κάνοντας έτσι τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση το μπάσκετ τρόπο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου