Ετικέτες

ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013


Τίποτα δεν τον σταματά...Ολυμπιακός Β.-Πυλαία 61-46,στην παράταση...

Τίποτα δεν τον σταματά...Ολυμπιακός Β.-Πυλαία 61-46 στην παράταση (photos)
Αγώνας για γερά νεύρα έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ΕΑΚ του Βόλου. Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε τελικά με αντεπίθεση διαρκείας στην πεντάλεπτη παράταση (κανονικός αγώνας 46-46) να κερδίσει την έμπειρη Πυλαία με 61-46, διευρύνοντας σε τέσσερις τις συνεχείς επιτυχίες του στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» στη μεγαλύτερη διάρκεια της...
...αναμέτρησης ήταν νευρικές και άστοχες. Εκμεταλλεύτηκαν όμως την εκπληκτική τους άμυνα που αποτέλεσε και το «μυστικό» της νέας επιτυχίας.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στην πεντάλεπτη παράταση ο Ολυμπιακός έκανε ένα σερί 15-0, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίστασης στην αντίπαλό του.
Πολύ καλό κοουτσάρισμα από τον Μιχάλη Καπουρνιώτη που οδήγησε στη νίκη τη βολιώτικη ομάδα. Η Δήμητρα Χαβαλέ ήταν η καλύτερη από τις νικήτριες, ενώ την ακολούθησαν σε απόδοση οι Κυριατζίδου, Ζέρβα, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιπες.
Το ντεμπούτο της με τον Ολυμπιακό έκανε και η νεαρή Άννα Μαρία Κοπάνου που προέρχεται από τις υποδομές του Ολυμπιακού και δείχνει ικανή να βοηθήσει στη συνέχεια.
Δεκάλεπτα 17-11,27-25, 36-37, 46-46 (κανονικός αγώνας), 61-46 (παράταση)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 8, Σαρακατσάνη 5 (1τρ), Μπακρατσά, Αγαγιώτη 2, Αλεξίου 3, Καποδίστρια, Χαβαλέ 22 (1τρ), Ζέρβα 16, Ζήτη 5 (1 τρ), Κοπάνου, Κατσιοπούλου, Αρτεμισίου.
ΠΥΛΑΙΑ (Κούκος): Στάνη 2, Μπάλα 8, Ντάπι 13 (1τρ), Κυζιροπούλου 2, Αγαθαγγελίδου 6 (2 τρ), Μακρή, Κουλακιώτη, Λίτζου 7, Καϊμακτσή 8, Δράγκολα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου